1

BEDANKT BESTE KLANTEN

Met deze wensen wij al de aanwezigen te bedanken op het event voor onze klanten in de Hortensiahoeve in Kapellen op 3 maart 2016.
De meer dan 230 aanwezigen maakten er een heel leuke avond van.

Wegens teveel inschrijvingen (meer dan 370) dienden wij het evenement op te splitsen.
Waarschijnlijk in april, ontvangen wij de “ gedupeerden “ in de omgeving van Geel.

In een heerlijke locatie, genoten wij samen van de “ Draulansiaanse “ inzichten, gevolgd door een zeer fijn Walking Dinner, en zeker niet te vergeten het door iedereen meer dan gesmaakte desserten buffet.

Het Abeka team heeft getracht om zoveel mogelijk mensen te ontmoeten, maar het was zo druk, dat onze 18 koppige bemanning niet iedereen heeft kunnen zien.

En niet te vergeten: dank u voor de vele geschenken en de mooie commentaren nadien.

Een bloemlezing van jullie reacties:

  • Dank voor de fijne, leerrijke, gezellige en lekkere avond.
  • Blij dat ik deel mag zijn van jullie netwerk.  Aan heel het team van Abeka+ een dikke proficiat met het resultaat tot nog toe.  En ik ben er zeker van dat dit alleen maar zal groeien in de toekomst.
  • Nog eens bedankt voor de uitnodiging en de warme ontvangst! ’t Was echt een fijn event!Eerst en vooral wil ik je van harte bedanken voor de fijne, interessante en lekkere avond van gisteren !!
  • Mag ik jullie allemaal even buiten de business , van harte feliciteren met jullie schitterend initiatief gisteren in de Hortentiahoeve Hoeve. Het was een zeer mooi event , aangename speech door Georges ! Veel mooie mensen , goede gastsprekers … ik zie vanaf nu vrouwen én mannen helemaal anders …
  • Het heeft ons als klanten, en er waren er veel, enorm goed gedaan. Het was leuk om zo’n mooi groeiend bedrijf te zien. Het is een lust voor het oor en het oog.
  • Bedankt voor de fijne ondernemersavond in de Hortensiahoeve ter gelegenheid van de opening van uw kantoor in Kapellen.
  • Het was allemaal grote klasse en stijl ,met zeer voortreffelijke sprekers, heerlijke schoteltjes en een geweldig lekker dessertenbuffet.