1

Lancering Abeka-Adviesraad in de Lotto Arena

Abeka nodigt u graag uit op de kmo-connectdays in de Lotto Arena te Antwerpen.

Het belangrijkste event van het jaar voor ondernemers.

Hieronder vindt u uw uitnodiging om gratis deel te nemen aan het hele event, uitgezonderd het congres.

Wij willen u graag ontmoeten op onze stand of tijdens één van de parallelsessies die wij met Abeka animeren en die wij gratis iedere dag telkens om 11u30 organiseren.

Tijdens deze sessies maakt u kennis met de “ABEKA-ADVIESRAAD voor KMO’s” en lichten wij u graag toe welke voordelen deze voor u als ondernemer kan bieden.

Alle detailinfo vindt u op de website van kmo-connectdays .

Moeite met uzelf te registreren? Stuur een mailtje naar bruno@abeka.be en wij doen de registratie graag voor u.

 

kmo-connectdays

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit is jouw persoonlijke uitnodiging voor één van de grootste professionele netwerkevents van dit najaar. Waarom? Omdat we geloven in de sterkte van een uitgebreid netwerk en dus in de kracht van dit event.

kmo-connectdays 2016 biedt jou gedurende deze 2-daagse een B2B-plaza met 100 bedrijven, parallelsessies, meet-the-experts en volop netwerkmogelijkheden. Wil je er graag bij zijn? Registreer je hier.

Op 23 & 24 november verzorgen wij een interactieve parallelsessie: “Abeka-Adviesraad een noodzaak of overbodige luxe?”. Inschrijven voor deze sessie kan nog via www.kmo-connectdays.biz.

Heb je zin om ook aan de betalende congresformule deel te nemen en toegang te krijgen tot alle sessies van de keynote sprekers? Dan hebben we het genoegen om jou als onze klant een korting aan te bieden van € 50 op je ticket! Gebruik de promocode abeka2016 bij registratie voor het congres.

We kijken uit naar je bezoek op onze parallelsessie en op onze stand nr. 1213.

REGISTREER HIER