Secretariaat

Abeka heeft een team van secretariaatsmedewerkers die uw administratieve of boekhoudkundige diensten kunnen ondersteunen. Doordat de Abeka-medewerkers ervaring opdoen in verschillende bedrijven en gedegen interne opleidingen krijgen, zijn zij goed op de hoogte van de sociale wetgeving en administratieve verplichtingen.

Lees meer

Boekhouding

Abeka startte meer dan 25 jaar geleden als Antwerps Boekhoudkantoor. De voorliefde voor boekhouden laat zich vandaag nog steeds voelen doorheen de organisatie, maar al heel wat jaren gaat het Abeka-team veel verder dan het louter ingeven van gegevens en het opmaken van de jaarrekening.

Lees meer

Fiscaliteit

Abeka werkt samen met u een fiscale strategie uit, want fiscaal advies gaat verder dan het verwerken en versturen van de belastingaangifte. Door verschillende fiscale mogelijkheden tegenover elkaar af te wegen, zorgen we ervoor dat u in fiscaal opzicht optimaal kan ondernemen..

Lees meer

Bedrijfsadvies

Door ondernemingen te ondersteunen in alle administratieve, bedrijfseconomische, fiscale, financiële en juridische facetten, zorgt Abeka ervoor dat bedrijven zich 100% kunnen concentreren op datgene waar ze goed in zijn: ondernemen.

 Lees meer

Begeleiden familiebedrijven

Abeka heeft een groot aantal familiebedrijven in zijn klantenportefeuille en bouwde door de jaren heen dan ook een sterke expertise uit in de begeleiding van familiale organisaties.

Lees meer

Zakendoen in België

De strategische ligging in Europa en het economische beleid nodigen uit om zaken te doen in België. Abeka������begeleidt buitenlandse bedrijven in het kluwen van de Belgische wetgeving en zorgt er voor dat ze onbezorgd zaken kunnen doen.

Lees meer

Herstructurering

Elke onderneming kan in financiële moeilijkheden komen. Abeka probeert haar klanten zoveel mogelijk proactief op te volgen, zodat er in een vroeg stadium ingegrepen kan worden. Samen met haar externe partners zoekt Abeka naar een geschikte oplossing.

 Lees meer

Successie

Successieplanning lijkt een ver-van-mijn-bed-show, maar het loont de moeite om op voorhand na te denken over wat er zal gebeuren als u er niet meer bent. Abeka gaat voor u na wat de mogelijkheden zijn binnen het wettelijke kader.

Lees meer

Werkgeversservice

Werkgevers krijgen van Abeka de beste ondersteuning voor hun personeelsvragen, want goed personeel is de basis van succes voor elke ondernemer. De inzet van personeel brengt naast vakinhoudelijke, ook veel administratieve, fiscale, financiële en juridische vragen met zich mee.

Lees meer

Strategisch advies

Bedrijven hebben nood aan ondersteuning die het boekhoudkundige en fiscale overstijgen. Veelal hebben bedrijven een gebrek aan een helikopter- en langetermijnvisie en hebben������������daardoor schrik om te groeien. Abeka stelt dan ook experten ter beschikking die juridische, financiële, sociale, strategische,  verzekeringstechnische, HR, marketing en sociale media, enz. gerichte oplossingen aanreiken. Abeka biedt via deze experten, voor klanten en niet klanten, een eigen deskundige adviesraad aan.

 Lees meer

Overnamebegeleiding

Er komt veel kijken bij het overlaten van een bedrijf. Abeka helpt bij het nemen van de juiste beslissingen, van voorbereiding tot verkoop. Een evenwichtige balans met een goede operationele cashflow maakt de overname voor de koper een haalbare kaart, terwijl de verkoper nog steeds een correcte overnameprijs krijgt.

 Lees meer