Aanpak

Abeka staat garant voor een no-nonsense aanpak van fiscale en financiële vraagstukken. Abeka neemt daarbij de rol op van end-to-end adviseur, van boekhouding en operationele ondersteuning tot strategische begeleiding, van opstart van een onderneming tot de regeling van de successie.

Lees meer

Ervaring

In 1987 startte Georges Bauwens samen met zijn echtgenote Karine Uyttendaele met het Antwerps Boekhoudkantoor. Niet lang na de opstart vervoegden ook de andere leden van het managementteam – Edwin Van Lommel en Bart Bauwens – de huidige organisatie.

Lees meer

Partners

Abeka werkt samen met externe partners om de beste kwaliteit en expertise te garanderen voor haar klanten. Door al meer dan 25 jaar in goede samenwerkingen te investeren, kan Abeka buigen op een betrouwbaar netwerk van topexperts in elk domein.

Lees meer

Team

Abeka investeert in oprecht betrokken en competente medewerkers. Samen trekken we aan hetzelfde zeel om u op fiscaal en financieel gebied te ontzorgen.

 

 Lees meer

Waarden

Achter cijfers gaan mensen schuil. Elke Abeka-medewerker is rechtstreeks bereikbaar en reageert steevast actiegericht. Wij zijn ondernemers, net als u. De 24/7-mentaliteit is onze drijfkracht. Wij staan als persoonlijke adviseurs dicht bij de klant, maar houden het professioneel.

Lees meer

BIBF

Verschillende Abeka-medewerkers zijn erkend door het Beroepsinstituut van Boekhouders en Fiscalisten (BIBF).

Lees meer

KMO Portefeuille

Dankzij de certificering van Abeka kan u tot de helft van uw factuurbedrag aan subsidies terugkrijgen.

 Lees meer