abeka icon boekhouding

Een correcte en stipte boekhouding vormt het noodzakelijke fundament onder een succesvolle onderneming. Dankzij de doorgedreven automatisering van ons kantoor, voeren wij uw boekhouding digitaal. Daardoor hebt u via een persoonlijk dashboard overal en altijd een actueel zicht op uw financiële prestaties. Deze digitale werkwijze verschaft ons op ieder moment alle noodzakelijke gegevens voor een sterk proactief en persoonlijk advies.

Digitale boekhouding

Wij geloven rotsvast in de meerwaarde van een digitale boekhouding. Wij werken hiervoor met verschillende digitale en online boekhoudingsplatformen zoals Yuki, Admisol, Basecone, Venice, Exact online, Silverfin, …

Door het inscannen en automatisch inboeken van leveranciersfacturen en intelligente beveiligde koppelingen met uw bankgegevens en facturatiesoftware, hebt u net zoals uw dossierbeheerder en uw supervisor bij Abeka, op elk moment een accuraat zicht op uw financiële prestaties en uw bedrijfsbalans.

Dankzij deze digitalisering sparen we manuele boekingen uit, zodat er meer tijd vrijkomt voor diepgaande analyses met het juiste financieel en fiscaal advies.

Uw vaste dossierbeheerder

Elke klant bij Abeka heeft een eigen vaste dossierbeheerder. Deze vertrouwenspersoon staat garant voor een correcte verwerking van alle gegevens en de tijdige invulling van alle boekhoudkundige verplichtingen, waaronder het opstellen en de publicatie van de jaarrekening. Mails worden door onze medewerkers standaard binnen de 12 uur beantwoord.

Elke dossierbeheerder werkt nauw samen met een ervaren supervisor. Deze intensieve samenwerking zorgt ervoor dat alle mogelijkheden voor fiscale optimalisatie maximaal worden benut.

Voor de eerder complexe financiële en fiscale vraagstukken komen de zaakvoerders, supervisors en financiële experts meteen in beeld. Wanneer de uitdaging dit vereist, schakelen we onze vertrouwde externe topexperts in.

Geen verplicht nummer

De jaarlijkse balansbespreking is voor ons geen verplicht nummer. Wij beschouwen dit als het uitgelezen moment voor het opmaken van een uitgebreide stand van zaken en een blik op de toekomst.

Deze  intensieve overlegsessie leidt telkens opnieuw tot gericht financieel en fiscaal advies, waardoor we als boekhouder ons geld dubbel en dik terugverdienen.

Vraag hier uw vrijblijvend kennismakingsgesprek aan