Dankzij onze verschillende vestigingen – verspreid over de hele provincie Antwerpen – vormt Abeka de perfecte partner voor Antwerpse bedrijven. Maar ook bedrijven buiten de provincie zijn meer dan welkom. Dankzij onze sterke focus op een digitale boekhouding beperken afstanden onze dienstverlening niet. Wij verwelkomen in ons klantenbestand zowel eenmanszaken, vrije beroepers als kleine of stevig uit de kluiten gewassen KMO’s. Wij zijn actief in een brede waaier aan bedrijfssectoren.

Op en top provincie Antwerpen

De afgelopen jaren kende Abeka een sterke groei, waarbij we verschillende vestigingen openden. Daarbij selecteerden we strategisch onze bijkomende locaties om een volledige dekking voor de provincie Antwerpen te verzekeren.

Vanuit ons hoofdkantoor in Antwerpen – Deurne bedienen we onze klanten in de stad Antwerpen en de omliggende regio’s, waaronder ook de haven.

De kantoren in Kapellen en Schilde en het servicepunt in Kalmthout zijn dan weer uitstekend gelegen voor de Noordrand van Antwerpen en de volledige Noorderkempen.

Onze vestiging in Geel is centraal gelegen om onze Kempense klanten te bedienen in Geel, Mol, Westerlo, Turnhout en Herentals.

Overstappen naar Abeka?

Overweegt u om van uw huidig boekhoudkantoor over te stappen naar Abeka? Drempelvrees is alvast niet nodig. Overstappen naar een ander boekhoudkantoor is bijzonder eenvoudig. De overdracht van alle gegevens is wettelijk en deontologisch geregeld.

Om de overstap nog te vereenvoudigen, ontwikkelden wij een overstapservice. Zo starten we met een uitgebreid introductiegesprek waarbij we u alles over onze werking vertellen. Dit gesprek vindt steeds plaats met één van de zaakvoerders of vennoten.

Wilt u na deze vrijblijvende kennismaking effectief overstappen? Dan regelen wij de volledige overname van uw dossier. U hoeft hiervoor niets zelf te doen.

Binnen Abeka krijgt u op dat moment een vertrouwenspersoon toegewezen. Deze vertrouwenspersoon is meteen ook uw vaste dossierbeheerder. Deze medewerker rapporteert aan de vennoot of zaakvoerder die u aanvankelijk heeft begeleid. Starters belonen we met een Starterscheque van 250 euro.

Vraag hier uw vrijblijvend kennismakingsgesprek aan