Hoe word ik klant?

Abeka ervaart dat veel bedrijven en potentiële klanten drempelvrees hebben om klant te worden en hun huidige boekhoudkantoor te verlaten. Een onterechte vrees, gezien de overdracht van een boekhouddossier wettelijk en deontologisch is geregeld.

Lees meer

Starters

U wilt een bedrijf starten of kopen, maar hoe pakt u zoiets het beste aan? Abeka helpt al meer dan 25 jaar startende ondernemers op weg. Alles staat of valt met een goed ondernemingsplan.

Lees meer

Starterscheque

Abeka hecht veel belang aan duurzaam ondernemen. Startende ondernemers verdienen dan ook een steuntje in de rug. Abeka beloont elke starter die beslist om een professioneel begeleidde opstart te maken, met een Abeka-starterscheque.

Lees meer

Bedrijfsstructuren-vennootschapsvormen

Abeka startte meer dan 25 jaar geleden met het begeleiden van kleine ondernemingen. Maar kleine ondernemingen worden vaak groot. Abeka groeide met zijn klanten mee en bouwde ruime ervaring op in het opzetten van bedrijfsstructuren.

 Lees meer

KMO’s

Abeka heeft een hart voor kmo’s, want ze vormen de kern van het bedrijfsweefsel in België. Abeka zorgt voor fiscale en financiële rugdekking, zodat kmo’s zich kunnen focussen op de toekomst.

Lees meer

Vrije beroepen

Vrije beroepen hebben een specifieke fiscale en financiële dienstverlening nodig, aangepast aan de aard van het beroep. Abeka doet de boekhouding en administratie en geeft totaaladvies.

Lees meer

Internationale bedrijven

De strategische ligging in Europa nodigt uit om zaken te doen in België. Abeka begeleidt buitenlandse bedrijven in het kluwen van de Belgische wetgeving en zorgt er voor dat ze onbezorgd zaken kunnen doen.

 Lees meer

Klantengetuigenissen

Geen betere getuigen voor onze service dan onze eigen klanten. Ontdek hier een greep uit de Abeka-klantenverhalen in diverse sectoren.

Lees meer