familiebedrijven

Abeka beschikt over een team van ervaren management consultants die u met raad en daad kunnen bijstaan voor alle mogelijke financiële en administratieve projecten op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Wanneer u snel nood hebt aan een tijdelijke vervanging of een werkpiek moet opvangen, dan bieden onze management consultants de aangewezen oplossing. Voor elke managementuitdaging hebben wij de juiste m/v in huis.

Waarom kiezen voor de management consultants van Abeka?

De grote kracht van onze management consultants zit in de uitgebreide ervaring van en inzichten in alle financiële processen binnen een onderneming. Een professionele financiële aansturing van projecten is essentieel voor zakelijk succes.

Veranderingsmanagement

Naast de financiële kennis hebben onze management consultants een grote expertise in algemeen management en het succesvol doorvoeren van veranderingen. Elke verandering vereist een deskundige procesmatige aanpak. Datzelfde geldt voor reorganisatieprojecten.

Soms moeten harde knopen worden doorgehakt. Onze management consultants gaan deze moeilijke beslissingen niet uit de weg en onderbouwen deze met financieel cijfermateriaal.

Opzetten van rapportagetools

Meten is weten, dat geldt ook voor ondernemingen. Als bedrijfsleider is het belangrijk om over de juiste kerncijfers te beschikken. Onze management consultants analyseren welke cijfers u als bedrijfsleider nodig hebt om de juiste beslissingen te kunnen nemen en implementeren op maat de rapporteringstool die deze cijfers oplevert.

Probleemoplossende denkers

Onze management consultants beschikken niet alleen over de vereiste expertise, het zijn ook probleemoplossende denkers die met een nieuwe, kritische blik naar uw onderneming kijken.  Vervolgens vertalen ze dit in een pragmatische aanpak met een hands-on mentaliteit. Een proactieve benadering met het oog op de noodzakelijke veranderingen, staat steeds centraal. Vanuit een sterk crossfunctioneel teammanagement hechten we het grootste belang aan een transparante interne communicatie met alle interne stakeholders.

Vraag hier uw vrijblijvend kennismakingsgesprek aan