overnamebegeleiding

Startende ondernemers ondersteunen we graag met een volledige starterservice. Dit doen we al meer dan 30 jaar. Ontdek welke onderdelen onze starterservice inhoudt en doe uw voordeel met onze unieke Starterscheque van 250 euro.

Een sterk ondernemingsplan

Als startende ondernemer hebt u nood aan een realistisch ondernemingsplan. In dit vierjarig plan bepaalt u de strategie en de planning op middellange en lange termijn. Dit plan geeft u een houvast bij het maken van belangrijke keuzes.

Tijdens een eerste gratis introductiegesprek structureren we samen uw ideeën en plannen. Dit vormt al meteen een solide basis voor de verdere uitwerking van uw businessplan.

Uw vertrouwenspersonen

Wanneer u kiest voor een samenwerking met Abeka, dan krijgt u een vaste dossierbeheerder en supervisor toegewezen. U kan op elk moment bij deze vertrouwenspersonen terecht met al uw vragen.

Volledige ontzorging van startende ondernemers

Startende ondernemers hebben duizend en één dingen te doen. Wij nemen alle administratieve rompslop die een opstartende zaak veroorzaakt, volledig op ons.

Hierdoor krijgt u als ondernemer de kans om uzelf voluit te concentreren op uw corebusiness: ondernemen, aankopen, produceren en verkopen.

Starterscheque van 250 euro

Startende ondernemers verdienen extra steun. U ontvangt dit van ons in de vorm van een Starterscheque ter waarde van 250 euro (+ BTW). Deze cheque ontvangt u na 1000 euro (excl. BTW) facturatiekosten bij Abeka. Voor deze Starterscheque gelden volgende voorwaarden:

  • Uitsluitende nieuwe startende klanten ontvangen de cheque.
  • Per klant en/of bedrijvengroep reiken we slechts één cheque uit.
  • U ontvangt de cheque in de vorm van een kredietnota nadat 1.000 euro (excl. BTW) werd gefactureerd en betaald.
  • U gebruikt de cheque in de vorm van toekomstige prestaties. Deze is niet terugbetaalbaar. 

Vraag hier uw vrijblijvend kennismakingsgesprek aan